Lemnaria Jder – este denumirea comerciala a S.C. PROSPALIER SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Preajba, Aleea I Zambilelor 17, Județ Dolj, cu nr. de ordine in Registrul Comertului J16/1508/2017 si cod unic de inregistrare fiscala 37721430.

Site – domeniul www.lemnaria-jder.ro si subdomeniile acestuia.

Vanzator – S.C. PROSPALIER SRL

Producator – S.C. PROSPALIER SRL

Cumparator – persoana fizica sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi creaza un cont in site si efectueaza o comanda.

Produse: orice produs care urmeaza a fi furnizat de catre vanzator, cumparatorului;

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator,  în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a vanzatorului şi a cumparatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul. Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator doar in momentul primirii notificarii de expediere a comenzii transmisa de vanzator spre cumparator, prin email sau SMS .

Comanda – un document electronic ce reprezinta un mijloc de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul solicita vanzatorului, prin intermediul site-ului achizitionarea de produse de pe site. Orice solicitare (comunicare) facuta de catre cumparator vanzatorului, ulterior efectuarii comenzii, trebuie sa primeasca acceptul si confirmarea vanzatorului scris sau telefonic. In caz contrar, vanzatorul nu poate fi raspunzator de eventulele neconcordante intre produsul livrat si solicitarile ulterioare ale clientului.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul pe site in vederea efectuarii unei comenzi ii este permis oricarui poatential cumparator.
S.C. PROSPALIER SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul unui anumit cumparator in vederea efectuarii unei comenzi, in cazul in care cumparatorul a mai achizitionat produse in trecut si prin actiunile acestuia, vanzatorul considera ca a dus prejudicii financiare sau de imagine a S.C. PROSPALIER SRL. In oricare dintre aceste cazuri, cumparatorul poate solicita S.C. PROSPALIER SRL, sa fie informat vis-a-vis de motivele care au determinat aplicarea masurilor mentionate anterior.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site sunt folosite exclusiv cu titlu de prezentare.

Modul de comunicare dintre cumparator si vanzator se poate realiza fie in mod direct fie prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din cadrul sitului. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a stoca si gestiona informatiile primite de la cumparator fara a aduce justificari cumparatorului pentru aceasta.

Toate tarifele aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei si includ T.V.A.,

In cazul platilor online cumparatorul va achita contravaloarea intrega a produselor pe care vrea sa le achizitioneze exclusiv in moneda nationala.

Dupa 10 zile de la achizitionarea unui bun, cumparatorului i se poate solicita un feedback si fotografii ale bunului achizitionat. Solicitarea va fi transmisa fie telefonic, fie catre adresa de email transmisa de cumparator vanzatorului . Exclusiv cu acordul cumparatorului, vanzatorul poate publica, in scop publicitar sau ca palmares, numele acestuia (persoana fizica sau juridica) alaturi de feedback-ul si fotografiile transmise de cumparator.

PRETURILE PRODUSELOR

Preturile produselor sunt cele afisate pe site.

Contravaloarea transportului produselor la cumparator este cea afisata pe site. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire in mod gratuit a transportatorului se percep chilometri suplimentari. Pretul final al transportului il puteti afla contactand SC PROSPALIER SRL, dep. Comenzi.

In cazul erorilor de afisare apatute pe site cu privire la preturi sau alte descrieri(detalii), fie ca sunt sau nu din vina vanzatorului (eroare in introducerea datelor), vanzatorul este obligat sa informeze cumparatorii despre acestea in sectiunea „Erata”.

Cumparatorul, inainte de emiterea si finalizarea unei comenzi trebuie sa ia la cunostinta toate informatiile dn sectiunea „Erata”.

Deasemeni, vanzatorul isi aloca dreptul de a anula comenzile care contin produse cu erori de afisare a datelor si are obligatia de a anunta imendiat cumparatorul.

COMANDA

Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu modul de comunicare (telefonic, e-mail, sms, WhatsApp) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

In cazuri execeptionale(stoparea activitatii de productie din motive care nu tin de producator/vanzator), vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda. In momentul modificarii cantitatatii de produse din comanda, vanzatorul va anunta cumparatorul despre aceasta, la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia de catre cumparator la efectuarea comenzii. In cazul in care produsele au fost achitate de catre cumparator, pentru produsele si cantitatile taiate din comanda, vanzatorul va returna cumparatorului contaravaloarea achitata pentru acestea.

Cumparatorul poate comanda produsele dorite de pe site prin urmatoarele mijloace
      – Prin intermediul cosului de cumparaturi pe site

Incarcarea produselor in cosul de cumparaturi fara finalizarea comenzii nu constituie obligatie contractuala pentru vanzator.
      – Telefonic la numerele de telefon din sectiunea „contact”
      – Prin sms sau WhatsApp la numerele de telefon din sectiunea „contact”
      – La adresa de email din sectiunea „contact”

Date necesare pentru comenzile transmise prin intermediul mijloacelor de comunicare stabilite la pct-ele 2,3 si 4 sunt
      – model (ex: M230L)
      – dimensiuni (ex: 230/80 cm.)
      – nume si prenume destinatar – persoana fizica
      – nr. de telefon destinatar
      – adresa de livrare
      – date firma – daca achizitia se face pe firma

Cumparatorul poate anula comanda in termen de 24 de ore.

Produsele vor fi insotite la livrare de factura si certificatul de garantie emis de vanzator.

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele aflate in oferta magazinului online www.lemnaria-jder.ro se pot vinde numai in baza unei comenzi .

Produsele prezentate pe site nu sunt in mod obligatoriu in stoc.

Fiind producatori fabricarea produselor se face la comanda cumparatorului.

Termenul de executie si livrare a produselor, in mod obisnuit este intre 7 si 10 zile lucratoare. In functie de cantitatea de produse comandate de cumparatori, acest termen poate fi prelungit. Vanzatorul se obliga sa anunte cumparatorul in legetura cu orice prelungire a termenului de livrare.

Livrarea produselor se face prin intermediul firmelor de curierat rapid. Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere in cazul intarzierilor de livrare pricinuite din vina exclusiva a transportatorului.

Clientul are dreptul sa solicite transport propriu (al cumparatorului) iar vanzatorul este obligat sa accepte aceasta solicitare.

PLATA PRODUSELOR

Achitarea produselor se poate face

        – online – data platii neputand depasi data expedierii produsului de catre vanzator spre cumparator
        – ordin de plata

        – cash – la punctul de lucru din comuna Malu Mare

        – ramburs – in momentul primirii produsului prin intermediul firmei de curierat

RETURUL PRODUSELOR

Conform Ordonanței Guvernului nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță și legea 51/2003 pentru aprobarea acestei ordonanțe, capitolul II, articolul Z, alineatul 1 consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente, adică acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Firma SC. PROSPALIER SRL este obligata sa ramburseze sumele plătite de consumator în timp de 30 de zile, modalitatea de retur a sumelor achitate de client se va stabili împreună cu acesta după primirea returului și confirmarea ca produsele sunt conform aliniatului de mai sus. Returnarea produselor se va efectua prin curierat, plata transportului fiind suportata de client.

GARANTII

Garanția comercială oferită pentru produsele fabricate de S.C. PROSPALIER SRL., va fi predata cumparatorului odata cu produsul. In cazul in care, printr-o omisiune garantia nu este predata cumparatorului odata cu produsul, aceasta va fi transmisa cumparatorului online.

Garanția nu acoperă uzura mecanică normală, nici nu se aplică produselor ce prezintă defecțiuni apărute în mod evident ca urmare a unor șocuri mecanice, lovituri, expuneri la umiditate excesiva, ger sau apă.

Garanția nu acoperă produsele ce prezintă defecțiuni datorate manipulării, folosirii sau depozitării incorecte, intervențiilor neautorizate asupra echipamentelor, accidentelor de orice fel sau exploatării peste limita de încărcare prevăzută de producător.

Eventualele deficiente de fabricație trebuie anunțate la primirea produsului (in momentul ridicării coletului), aceasta însemnând că va fi înlocuit fie întreg produsul fie, dacă este posibil, părțile componente care prezintă deficiențe.

Dacă apar probleme în perioada de garanție cu oricare din produsele cumpărate, vă rugam să ne contactați în cel mai scurt timp posibil, pentru a repara sau înlocui produsele defecte.

Produsele ce prezinta probleme, în perioada de garanție, trebuie predate personal sau expediate prin curier la adresa: Strada Lămâiței, nr. 54, sat. Preajba, comuna Malu Mare, jud. Dolj.

Costurile de trimitere a produselor în garanție vor fi suportate de client, iar cele de returnare a produselor reparate sau înlocuite, de către vânzător.

DREPTURI DE AUTOR

Orice potential client are dreptul de a accesa site-ul si informatiile acestuia.

Reproducerea oricarei(oricaror) informatii cuprinse in prezentul site nu se poate face decat cu acordul proprietarului site-ului.

Toate fotografiile sunt propritatea exclusiva a S.C. PROSPALIER SRL si nu pot fi reproduse, modificate sau distribuite sub alta sigla sau denumire nici macar cu caracter orientativ.

FORTA MAJORA

Forţa majoră este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil. Astfel, nici una dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.